Uw bestelling wordt altijd discreet verzonden

Bij ons is uw privacy erg belangrijk. Daarom is hebben wij ervoor gekozen discrete verzending. Dat houdt dus in dat al onze pakketjes discreet worden verzonden. Op onze pakketjes staan geen logo’s en geen andere reclame. Onze pakketjes zijn enkel voorzien van een adreslabel voor de bezorging. Niemand ziet dus wat u besteld heeft!

Neutrale verpakking

Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van CheapAss Lingerie op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In plaats van CheapAss Lingerie staat er “Postorder” als afzender in verband met uw privacy. Onze adresgegevens staan wel vermeld als afzenderadres.

Discrete levering

Standaard niet bij de buren bezorgd

Uw bestelling wordt altijd verstuurd naar het door u opgegeven adres. Als er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw bestelling niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). Post NL laat een bericht achter en zal de volgende werkdag uw bestelling opnieuw aanbieden. Als er ook bij de 2e bezorgpoging niemand thuis is, dan krijgt u een notificatie waarmee u de bestelling af kan halen bij het dichtstbijzijnde Post NL Pakket-punt.

Hoe ziet mijn pakketje eruit bij CheapAss Lingerie?

Onze pakketjes zijn enkel voorzien van een adreslabel voor de bezorging. Wij gebruiken bruin tape of lijm strips met nietjes om onze pakketjes dicht te plakken.

De onderstaande adressticker is slechts een voorbeeld en de afzender is “Postorder” met als als inhoud “internetbestelling”. Op al onze zendingen wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en NIET bij de buren.

Pakketje

Neutrale verzendpakket

Adressticker

Neutrale adressticker