De verzendkosten en levertijd per bezorgoptie

Bij CheapAss Lingerie wordt uw bestelling snel en discreet verzonden. Bij ons kunt u kiezen om uw bestelling op te halen bij een Post NL Pakketpunt of kies voor avondlevering, zodat alleen in avond leveren. Uw bestelling wordt altijd verstuurd met een Track & Trace nummer, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw bestelling en deze kunt blijven volgen. Hieronder leggen wij u per bezorgoptie uit wat u precies mag verwachten van ons en onze verzendpartner Post NL.

Verzendkosten per bezorgoptie

Thuisbezorgen: €6,75

Afhalen bij Post NL Pakketpunt: €6,75

Avondlevering 18-21h: €8,50

Gratis verzending vanaf €70

Verzendkosten

Per bezorgoptie verschillen de verzendkosten. De verzendkosten worden niet per artikel berekend, maar over uw gehele bestelling. Bestelt u voor meer dan €70, dan is de verzending voor u gratis!

lees verder

Levertijd

Vandaag besteld = overmorgen in huis! Rondom nationale feestdagen en bijzondere dagen hebben wij en Post NL aangepaste levertijden.

lees verder

Discrete levering

Alle onze pakketjes worden altijd in bruine dozen zonder bedrukking verstuurd. Dat betekent dus dat niemand kan zien wat u besteld heeft. Allemaal heel erg discreet dus. Als extra stukje service willen wij u meegeven dat uw bestelling voor extra discretie standaard NIET bij de buren wordt bezorgd!

lees verder

Afhalen bij een Post NL Pakketpunt

Heeft u geen zin om de hele dag of avond te wachten op een koerier? Geen probleem! Wij kunnen uw bestelling ook klaar leggen bij een Post NL Pakketpunt bij u in de buurt. Dan kunt u het afhalen wanneer het u het beste uitkomt.

lees verder

Avondlevering tussen 18:00-21:00 uur

Overdag niet thuis, omdat u aan het werk bent? Geen probleem! Kies voor avondlevering en wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling alleen tussen 18:00 en 21:00 uur wordt bezorgd.

lees verder

Verzendkosten en levertijd Europa

Het is bij CheapAss Lingerie helaas niet mogelijk om uw bestelling elders in Europa te laten bezorgen! Wij hebben hier helaas nog verzendmogelijkheden voor beschikbaar.

lees verder